Civil Ankara 2022
13 Nisan 2022 | 12:44

Civil Ankara 2022

31 Mart-1 Nisan 2022 tarihleri arasında, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İnşaat Topluluğu öğrencileri tarafından Geleneksel Civil Ankara 2022 etkinliği gerçekleştirilmiştir. Gazi Üniversitesi Konser Salonunda gerçekleştirilmiş olan etkinlikte, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fakülte Dekanımız Sn. Prof. Dr. Süleyman TEKELİ’nin açılış konuşmalarıyla etkinlik başlamıştır.

31 Mart Perşembe günü 5 oturum, 1 Nisan Cuma günü 4 oturum olmak üzere toplam 9 oturumdan meydana gelen etkinlikte sektörün önde gelen firmaları ve alanında uzman kişileri öğrencilerle bir araya gelmişlerdir.

Prof. Dr. Mustafa ÖZER’in akademik liderliğinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde;

İPEK OSGB’den İş Güvenliği Uzmanı Sayın Mert Dinç ve İş Güvenliği Uzmanı Sayın Yasemin Demircioğlu, İNDİS Mühendislikten depreme karşı yapısal güçlendirme alanında uzmanlaşmış Yüksek İnşaat Mühendisi Cevdet ŞENTÜRK, Senelerce inşaat mühendisliği yapmış ve hali hazırda sosyal medya ile ilgilenen Sayın Mert SEZER, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Genel Sekteri Sn. Engin IŞILTAN, Bi’Şantiye ekibi üyeleri Sn. Furkan AVCI, Cansu AKSOY ve Muhammet Ali ATA,

İkinci gününde ise;

1915 Çanakkale Köprüsü Başmühendisi Kemal ÇETİN, DORÇE Prefabrik Hafif Çelik Modüler Yapılar alanında çalışmalar yapan Mert ÖZDEMİR, Peri Kalıp ve İskeleleri İç Anadolu Bölgesi Satış Mühendisi Kemal KORKMAZ sektörde meydana gelen gelişmeleri ve uzmanlık alanlarındaki teorik ve pratik bilgileri öğrencilere aktarmışlardır.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1
background image