ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE-2
19 Ekim 2020 | 14:53

Bölümümüzde 2018 yılında yapılan müfredat değişikliği kapsamında İNM 103 Malzeme Bilimi ile İNM 104 Malzeme Laboratuvarı dersleri birleştirilmiş ve İNM 215 Malzeme Bilimi ve Laboratuvarı dersi müfredata konulmuştur. Bu durumda İNM 103 Malzeme Bilimi ve İNM 104 Malzeme Laboratuvarı dersleri İNM 215 Malzeme Bilimi ve Laboratuvarı dersine denk tutulmuştur.

Yapılan bu denklik dolayısıyla öğrencilerin mezun olabilmesi için gerekli olan 240 AKTS kredisinde eksiklik meydana gelmektedir. Adı geçen öğrenci ile benzer durumda olan diğer son sınıf öğrencilerinin mezuniyetle ilgili herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Teknik Mesleki Seçmeli (TMS) ders paketlerinden herhangi birinde açılan derslerden ekle-bırak döneminde (19-20 Ekim 2020) ek ders seçebilmesi sağlanmıştır. İlgili öğrencilerimiz ders seçimi işlemlerini danışmanları aracılığıyla yapabileceklerdir.