BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. MUSTAFA ÖZER'İN DÜNYA AKREDİTASYON GÜNÜNDEKİ ÇAĞRILI KONUŞMASI
23 Haziran 2017 | 14:44

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa ÖZER 9 Haziran 2017’de Ankara Point Hotel’de düzenlenen Dünya Akreditasyon Gününde çağrılı konuşmacı olarak “İNŞAAT SEKTÖRÜNDE PERSONEL BELGELENDİRME SÜREÇLERİ, YASAL ZORUNLULUKLAR VE UYGULAMADA KARŞILAŞILAN PROBLEMLER” başlıklı bir konuşma yapmıştır.

TÜRKAK Genel Sekreter yardımcısı Sayın Kayıhan CABIOĞLU yönetiminde gerçekleştirilen panelde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa ÖZER, TCDD DATEM Müdürü Sayın Güven KANDEMİR, Uygunluk Değerlendirmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk UÇAR ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sayın Atila ERENLER tarafından bu yılın temasına uygun olarak inşaat süreçlerinde ve yapılandırılmış çevrede akreditasyonun önemi ve bu alanlarda yapılan faaliyetlerle ilgili son gelişmeler ve güncel durumlar hakkında sunumlar yapılmıştır.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve TÜRKAK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet YÜCEL tarafından panel konuşmacılarına katkı ve katılımlarından dolayı sertifika verilmiştir.

 

background image