2019-2020 GÜZ DÖNEMİ TKN-401 İŞYERİ EĞİTİMİ DEĞERLENDİRME SINAVLARI
10 Ocak 2020 | 17:31

2019-2020 Güz döneminde TKN-401 İşyeri Eğitimi dersini alan öğrencilerin değerlendirme sınavları, 13.01.2020 Pazartesi günü saat 09.30'da Taşkent Binası İnşaat Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu ve Yüksek Lisans dersliğinde aşağıdaki tabloda verilen gruplara göre yapılacaktır.

1.Grup

2.Grup

3.Grup

Prof. Dr. Salih YAZICIOĞLU

Prof. Dr. H.Yılmaz ARUNTAŞ

Prof. Dr. Mehmet ORHAN

Doç. Dr. Osman ŞİMŞEK

Prof. Dr. Mürsel ERDAL

Prof. Dr. Seyhan FIRAT

Doç. Dr. Zeliha SELEK

Doç. Dr. Alper BÜYÜKKARAGÖZ

Doç. Dr. Mustafa ÖZER

Doç. Dr. Gökhan DURMUŞ

Sunumlar da dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1. TKN-401 İşyeri Eğitimi dersini alan öğrencilerimizin tüm sunumlara katılması zorunludur.

2. Sunum programında her sunum için ayrılan süre en fazla 15 dakikadır. Bu sürenin en az 5 dakikası soru ve cevaplara ayrılmalıdır.

3. İşyeri Eğitimini tamamlayan her öğrencimiz: İşyeri Anketi ve Öğrenci Anketi'ni sunuma başlamadan önce danışmanına teslim etmek zorundadır.

4. İşyeri Eğitimini tamamlayan her öğrencimiz: İşyeri Eğitimi Dosyasını ve İlgili Bilgileri içeren CD'yi sunuma başlamadan önce danışmanına teslim etmek zorundadır.