Duyuru
2019-2020 BAHAR DÖNEMİNDE İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
4 Kasım 2019 | 13:21

2019-2020 Bahar Döneminde TKN-401 İŞYERİ EĞİTİMİ Dersini almak isteyen öğrencilerimiz; Öğrenci numarası, adı-soyadı, cep telefonu, e-posta, İşyeri Eğitimi yapmak istediği Firma veya kuruluş (Firmayı kendisi veya komisyonun belirlemesi isteğini), yapmak istediği şehir,  Üstyapı (Kaba yapı ya da İnce yapı)  veya Altyapı (Karayolu, demiryolu, tünel, baraj, metro vb. gibi) talebini Bölüm Sekreterliğine 22.11.2019 Cuma  günü saat 17.00'ye kadar yazdırması gerekmektedir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

 
ÖNEMLİ NOT:

-Bu dersi almak isteyen öğrenciler başka hiçbir derse (TKN-403 STAJ Hariç) kayıt yapamaz.

-Ankara dışında İŞYERİ EĞİTİMİ yapmak isteyen öğrencilerimiz, ilgili firmanın kurumsal bir firma olduğunu taahhüt etmek ve yapılacak kontrol sırasında çalışacakları şantiye/büro'nun şartları taşımaması durumunda İŞYERİ EĞİTİMİ'nin İPTAL edilebileceğini baştan kabul etmek durumundadırlar.  

-Alt dönemden dersi olan öğrenciler en fazla bir ders için erteleme yapabilir. Öğrencinin alt dönem dersi birden fazla ise TKN-401 İŞYERİ EĞİTİMİ dersini alamayacaktır!

-Gazi Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğrencileri için Bütünleme Sınavları Yönergesine göre üç ders bütünleme hakkını kullanmak isteyen öğrenciler İşyeri Eğitimi ile beraber bu üç derse kayıt olmamak ve dönem sonundaki bütünleme sınavına girme şartını yazılı olarak beyan etmeleri durumunda öncelikli olarak İşyeri Eğitimi dersini seçebilir.

-2019-2020 Bahar yarıyılında öğrenci numarasının son hanesi çift olan öğrenciler İŞYERİ EĞİTİMİ dersini alabilecektir.

background image