2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE İŞYERİ EĞİTİMİ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
17 Ağustos 2018 | 14:03

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ Döneminde İNM-401 İŞYERİ EĞİTİMİ Dersi almak isteyen öğrencilerimiz; Öğrenci numarası, adı-soyadı, cep telefonu, e-posta, İşyeri Eğitimi yapmak istediği Firma veya kuruluş (Firmayı kendisi veya komisyonun belirlemesi isteğini),  Üstyapı (Kaba yapı ya da İnce yapı)  veya Altyapı (Karayolu, demiryolu, tünel, baraj, metro vb. gibi) talebini Bölüm sekreterliğine 05.09.2018 Çarşamba  günü saat 17.00'ye kadar yazdırması veya e-posta ile (teknolojiinsaatmuhendisligi@gazi.edu.tr adresine) bildirmesi gerekmektedir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ NOT:

• Bu dersi almak isteyen öğrencinin alttan hiç bir dersi olmayacaktır!
  • 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren İnşaat Mühendisliği Bölümü müfredat programı değiştiğinden, öğrencilerimizin mağduriyetini önlemek adına 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ ve BAHAR yarıyıllarında öğrenci numarasının son hanesinin tek veya çift olması dikkate alınmadan öğrenciler İŞYERİ EĞİTİMİ dersini alabilecektir.